Digitale 
ervaringen 
voor 
bedrijven 
die 
groeien.

Voor een online omgeving die converteert.

Een creatieve hub voor jouw digitale innovatie

Onze missie bij Experience Lab is eenvoudig: technologie en creativiteit op een slimme manier inzetten voor een betere online wereld. We bouwen digitale ervaringen voor en met kmo's, veelbelovende start-ups en snel groeiende scale-ups.

Of je nu over een afgelijnd budget beschikt voor je nieuwe online platform of dringend op zoek bent naar een digitale oplossing om snel te schakelen in veranderende marktomstandigheden: er bestaan altijd manieren om je huidige digitale strategie te versterken, de ervaring voor je klanten en medewerkers te verbeteren en daar voordeel uit te halen. En dat is precies waar wij je bij helpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, tricks en een overzicht van de laatste trends rechtstreeks in je mailbox.

Dubbele focus voor een beter resultaat

Concreet helpen wij jou op twee manieren: aan de ene kant gaan we aan de slag met complexe technologieën voor het bouwen van professionele websites, integraties en apps met een focus op gebruiksvriendelijkheid. Langs de andere kant doen we aan online marketing, en dan voornamelijk performance marketing, SEO en marketing technology. We zetten jouw campagnes op op sociale media, optimaliseren je website voor SEO en selecteren de juiste marketingtools om mee aan de slag te gaan.

Volgens onze visie gaan technologie en marketing hand in hand en hebben bedrijven nood aan een enkele digitale partner die beide aspecten voor zijn rekening neemt. Op die manier zorgen we ervoor dat je als bedrijf overheen alle digitale touchpoints een goede digitale ervaring biedt en een consistente boodschap uitstraalt.

Fijne en duurzame samenwerking, ik ben super tevreden met mijn website en de service. Dikke merci!

Lieze De Middeleir

demiddeleir.be

Bedankt voor de fijne samenwerking. We’ll spread the word!

Lore Abrahams

Ohlalala vzw

Fijne en duurzame samenwerking, ik ben super tevreden met mijn website en de service. Dikke merci!

Lieze De Middeleir

demiddeleir.be