Digitale 
ervaringen 
voor 
bedrijven 
die 
groeien.

Voor een online omgeving die converteert.

Een creatieve hub voor jouw digitale innovatie

Onze missie bij Experience Lab is eenvoudig: technologie en creativiteit op een slimme manier inzetten voor een betere online wereld. We bouwen digitale ervaringen voor en met kmo's, veelbelovende start-ups en snel groeiende scale-ups.

Of je nu over een afgelijnd budget beschikt voor je nieuwe online platform of dringend op zoek bent naar een digitale oplossing om snel te schakelen in veranderende marktomstandigheden: er bestaan altijd manieren om je huidige digitale strategie te versterken, de ervaring voor je klanten en medewerkers te verbeteren en daar voordeel uit te halen. En dat is precies waar wij je bij helpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, tricks en een overzicht van de laatste trends rechtstreeks in je mailbox.

Verbeter je digitale vaardigheden met onze learning-workshops

Ons team van experts gaat elke dag opnieuw op zoek naar nieuwe inzichten die van hen nóg betere developers en marketeers maken. De kennis die we opdoen, delen we graag met jou. Dat doen we via workshops, consulting en training. Altijd op maat van jou en je team, zodat jij precies de skills voor de kiezen krijgt die je nodig hebt om vooruit te gaan. Onze beproefde fundamentals-trainingen staan als een huis. Ben je daarnaast op zoek naar specifieke inzichten of een aangepaste workshop voor je bedrijf en werknemers? Dan werken we voor jou een training op maat uit.

Calypsus
Wax Interactive
Universal Music Belgium
Hoops & Hugs logo

Meteen van start met het verbeteren van je digitale business?

Boek een meeting om samen je groeiplannen te bespreken.

Experience Lab BV

BTW BE0756.564.465

Coupure Rechts 620
BE-9000 Gent

© 2021 Experience Lab BV - All rights reserved.