Je eigen Shopify webshop in België: de basis van een succesvolle online commerce business

Een online winkel opzetten is dé manier is om producten en diensten sneller en duidelijker aan een groot doelpubliek aan te bieden. Maar zo'n webshop op poten zetten is niet bepaald een eenvoudige opdracht.

Website hosting and management

De kern van onze service: voor elk bedrijf de beste oplossing

Als agency met een visie op duurzaamheid en flexibiliteit kunnen we voor elk mogelijk budget een oplossing bieden voor jouw bedrijf. Voor de lagere prijsklasse wordt er gebruik gemaakt van bestaande templates, die zo goed mogelijk worden aangepast om aan jouw wensen te voldoen.

Voor een groter budget is het maken van een Shopify webshop op maat dan weer de beste oplossing: op basis van jouw voorkeuren, sector, het product of dienst dat je aanbiedt en eigen wensen op het vlak van design en lay-out, wordt een shop gebouwd die perfect bij jouw zaak past.

Een duurzame Shopify webshop is er twee waard

Het spreekt voor zich dat een webshop een investering is waar je lang gebruik van wil maken. Als hét grootste e-commerce platform van dit moment biedt Shopify gelukkig de mogelijkheid om een tijdloze webwinkel op te bouwen, een goede basis op te zetten waar de ruimte voorzien is om er later op verder te gaan bouwen. En daar helpt Experience Lab je graag bij.

Het opzetten van een Shopify-store is een opdracht waar heel wat bij komt kijken, van het instellen van betaalmogelijkheden tot het design van de winkel, integraties met marketingplatformen of social media en training zodat je er als store owner mee aan de slag kan. Het grote voordeel is dat het Shopify-platform een heleboel features out-of-the-box aanbiedt waar je normaal heel wat geld voor zou moeten neerleggen om te laten ontwikkelen. Minder kosten voor basisfeatures betekent meer ruimte voor nieuwe features en om in marketing te investeren. Je nieuwe webwinkel blijft zo de tand des tijds trotseren, en dat maakt het dan ook een duurzame investering.