Wij zijn de laatste partner die jouw bedrijfswebsite bouwt...

...En dat biedt jou alleen maar voordelen.We zetten voor jou een duurzame en toekomstgerichte website op met de technologie die het best aansluit bij jouw businessmodel. Na oplevering gaan we door waar anderen stoppen. We blijven samen met jou bouwen aan je website, zodat die samen met je bedrijf kan meegroeien.

Hoeveel kost jouw nieuwe website eigenlijk?

Goede vraag! We zijn ervan overtuigd dat we elke onderneming kunnen helpen met een passende website, ongeacht je budget.

Hoe dan? Door je beschikbare investering maximaal te benutten.

Zit je bijvoorbeeld in de start-upfase met je onderneming en ga je aan de slag met een bootstrapping-budget van €1000? Dan zetten we een basiswebsite op met een bewezen template, en zorgen we voor een doordachte websitestructuur en toekomstbestendige informatiearchitectuur. We zorgen ervoor dat je alle inhoud zelf kunt invullen, dat je lay-out er professioneel uitziet en dat je websitebezoekers ook leads worden.

Groei je nadien verder met je onderneming? Dan veranderen of restylen we het websitegedeelte dat zichtbaar is voor je bezoekers - de zogeheten front-end -, zodat je niet langer al je zorgvuldig opgebouwde content moet migreren naar een nieuw websiteplatform.

Op die manier groeit je website altijd mee met je onderneming, van verse start-up tot forse kmo.

Website voor groeiers

Ben je klaar om op te schalen? Voor een budget tussen 2.000 en 5.000 euro mag je rekenen op een website die onze ontwikkelaars opbouwen met behulp van onze eigen bibliotheek van frameworks en code. Dat versnelt de ontwikkeling van je website aanzienlijk. In het ontwerp zal je die versnelde bouw niet opmerken. Je persoonlijke branding wordt netjes weergegeven op een bewezen achterliggend framework - de zogenaamde back-end.

Beschik je over het budget om next level te gaan? Met 5.000 tot 15.000 euro creëren we een digitale ervaring op maat die integreert met een heleboel externe tools en marketingkanalen. Deze investering biedt ons de ruimte om nog meer tijd te besteden aan je ontwerp en een perfect uitgekiende, persoonlijke front-end, waarmee je je concurrenten helemaal achter je laat.