Dutch

  Betere teksten voor je nieuwe website

  Geef automatisch structuur aan je online aanwezigheid met Copybot van Xlab

  Copybot: overtuigende websiteteksten in een oogwenk

  Een nieuw businessidee dat een eigen website verdient? Of breng je je bestaande producten of diensten vanaf nu anders naar de markt? Dan heb je teksten of copy nodig voor die splinternieuwe site van je. Die copy kun je laten schrijven door een professionele copywriter. Of je doet het gewoon zelf.

  Je eigen webcopy schrijven is niet altijd eenvoudig. Wat vertel je eerst? En hoe presenteer je je unieke punten op een overtuigende manier die ervoor zorgt dat je klanten begrijpen waarom ze jou nodig hebben voor het oplossen van hun problemen?

  Dat is precies waar Copybot te hulp komt. Copybot is een automatische online teksttool. Aan de hand van de antwoorden die je geeft op Copybots vragen, krijg je een volledig ingevulde websitestructuur. Helemaal op maat van jouw dienst of product.

  Hoe werkt Copybot?

  Heel eenvoudig!

  • Geef antwoord op de online vragen van Copybot. Neem daarvoor ruim de tijd.
  • Het algoritme van Copybot verwerkt je antwoorden in onze bewezen websitestructuur, die klanten converteert.
  • Je krijgt je volledige website uitgeschreven te zien in een voorbeeldtemplate. Dat kun je vervolgens helemaal zelf gebruiken en aanpassen.

  Vul de gegevens over je zaak in en kijk hoe de tool ze automatisch omvormt tot een websitetekst die je bezoekers overtuigt. Onze tool gebruikt informatie over je doelpubliek, diensten en producten, en past die toe op een bewezen succesrecept voor websitecopy.

  Je kunt ervan op aan dat je sitebezoekers precies de juiste info krijgen. Zo zet je jouw business in de kijker op een manier die converteert.

  Voor wie is Copybot gemaakt?

  Copybot is er voor wie actie wil ondernemen met zijn nieuwe businessidee, op een low-cost manier.

  Beschik je op dit moment niet over de centen om honderden euro's te spenderen aan een professionele copywriter of een workshop om zelf betere webteksten te schrijven?

  Wil je desondanks toch teksten die overtuigen, volgens een bewezen patroon dat van je websitebezoekers trouwe klanten maakt? Dan is Copybot voor jou.

  Copybot geeft je het duwtje in de rug dat je nodig hebt - en dat voor minder dan het uurtarief van een copywriter of marketeer.

  Vertrouwd door ondernemers zoals jij

  Logobar description

  Liever meteen naar het volgende niveau?

  Neem contact op en ons copywritingteam luistert naar je verhaal.

   Efficiënt

   Giet je businessidee automatisch in een gestructureerde webtekst.

   Bewezen

   Gebaseerd op onze meest succesvolle websitetemplates en teksten.