Over Experience Lab

Hoe we jou helpen

Onze missie bij Experience Lab is eenvoudig. We zetten digitale technologie en onze creativiteit op een slimme manier in voor een betere online wereld. We bouwen digitale ervaringen voor en met kmo's, veelbelovende start-ups en snel groeiende scale-ups. Alles kan beter - en dus ook jouw digitale strategie en online omgeving. Dat is precies waar we bij Experience Lab voor zorgen.

Elke onderneming is digitaal

Willen of niet: online ervaringen en digitale tools zijn broodnodig, overal. Van intranet voor klantenbeheer en facturatie tot een campagnewebsite of webshop: slimme digitale oplossingen leveren onder de streep altijd meerwaarde op. Dat weten we beter dan wie ook. Dat is precies waarom we op de juiste golflengte zitten met de start-ups, scale-ups en kmo's waarvoor we werken. We versterken hun digitale strategie, bouwen flexibele online omgevingen en geven hen de juiste tools in handen om de concurrentie te slim af te zijn, kosten naar beneden te halen en meer omzet te halen.

Ons team

We bestaan uit een lean and mean team van vaste medewerkers, aangevuld door een vaste groep freelancers voor extra expertise in specifieke digitale deeldomeinen. Stuk voor stuk mensen met visie, al zeggen we het zelf. Onze karakters zijn onderling nogal verschillend - excuseer: complementair -, maar één ding hebben we gemeen: we zijn stuk voor stuk heel erg goed in wat we doen. Dat is het belangrijkste criterium om deel te mogen uitmaken van Experience Lab. Gemeenschappelijk punt nummer twee: er lopen hier alleen maar fijne mensen rond. Of dat vinden we toch van elkaar. Want wanneer we samen aan digitale projecten werken, willen we dat het vooruit gaat en dat we elkaar begrijpen. Ook wanneer het erom spant, de deadline begint te knagen, of iemand een briljant idee nu uitgewerkt wil zien.

Die filosofie heeft ons gebracht tot waar we nu staan. En waar wij vooruit gaan, geraken onze klanten ook verder.