Float connector voor Google Data Studio

Bij Experience Lab koppelen we je Float-account aan Google Data Studio - helemaal gratis. Zo bouw je eenvoudig interactieve dashboards met een overzicht van je projecten, teams, taken en timelogging.

Stap 1: Selecteer de Float-connector

Maak een nieuw rapport aan of open een bestaand rapport. Navigeer naar 'Gegevens toevoegen aan rapport' en tik 'Float' in op de zoekbalk. De Float-connector van Experience Lab verschijnt als één van de eerste resultaten. Selecteer 'm door erop te klikken.

Stap 2: Voeg je API-key toe en selecteer het gewenste project

Je kunt je Float API-key terugvinden onder ’Settings' > ‘Integrations' te gaan, onderaan de magina. Kopieer de API-key en plak hem in het veld dat in de Connector-configuratie wordt getoond. Selecteer vervolgens een project - of laat dit veld leeg wanneer je de gegevens van alle projecten wilt ophalen - en druk op 'volgende'. Vervolgens krijg je een overzicht van alle metrics en dimensions van de data die gesynchroniseerd zijn met Float. Klik op volgende om de instelling af te ronden en te beginnen met het bouwen van interactieve dashboards.

Stap 3: Bouw je interactieve dashboard met Float-data

Selecteer de dimensions en metrics die belangrijk zijn voor jou of je klanten en voeg eventueel bijkomende diagrammen toe voor bijkomende verduidelijking.

Zelf 
een 
Google 
Data 
Studio-connector 
laten 
bouwen?

Stuur ons een bericht met meer informatie over je project.

Experience Lab BV

BTW BE0756.564.465

Coupure Rechts 620
BE-9000 Gent

© 2021 Experience Lab BV - All rights reserved.